[Afisz teatralny. Incipit] Śluby panieńskie : komedia w 5-ciu aktach wierszem Aleksandra Fredry / Teatr Miejski "Komedia". (Teatr Miejski "Komedia", 1946)
Afisz teatralny przedstawienia w Teatrze Miejskim "Komedia" w Gdyni. Reżyseria Wanda Jarszewska.