[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Zarząd Miejski w Malborku Wydział Techniczno-Budowlany przypomina ... - Ziemski, Aleksander (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku zgłaszania na piśmie napraw wszelkiego rodzaju budynków w Referacie Nadzoru Budowlanego.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.