[Afisz. Incipit] Studium Praktycznej Wiedzy Handlowej ... zawiadamia, że z dniem 2-go października 1951 r. rozpoczyna się Kurs Planowania Gospodarczego ... ([wydawca nieznany], 1951)
Sztrajfa informująca o kursach.