[Afisz. Incipit] K.S. "Zryw" ma zaszczyt zaprosić ... na wielką zabawę taneczną w dniu 29 marca 1948 roku ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz infromujący o zabawie w elbląskiej Szkole Powszechnej nr 2.