[Afisz. Incipit] K.S. "Zryw" ma zaszczyt zaprosić ... na wielką zabawę taneczną w dniu 29 marca 1948 roku ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz infromujący o zabawie w elbląskiej Szkole Powszechnej nr 2.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne