Arirang - Bunsch, Ali (1925-1985). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Plakat teatralny przedstawienia Państwowego Teatru Lalek w Gdańsku. Na plakacie Koreańczyk w stroju ludowym z fajką.
Keywords: Miejski Teatr Miniatura (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1945-1970.