Obwieszczenie : biorąc pod uwagę [...] / M. S. Okęcki. - Okęcki, Mieczysław Szczęsny (1882-1952) (Wojewoda Gdański, Druk. "Czytelnik")., 1945)
Afisz dot. obywateli pol. wcielonych na Volkslisty i b. obywateli niemieckich z 15.10.1945 r.