Ick Dien Ex Libris J. Dommisse / Pam G. Rueter. - Rueter, Pam Georg (1906-1998) ([wydawca nieznany], 1967)
Wąż Eskulapa, po jednej stronie mężczyzna z kulą, po drugiej kobieta z butelką lekarstwa i dziecko. Napis u góry: Ick Dien, pośrodku: Ex Libris J. Dommisse, niżej gałązka naparstnicy i makówki, strzykawka i rozwinięte bandaże. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.