Ick Dien Ex Libris J. Dommisse - Rueter, Pam Georg (1906-1998).; Dommisse, J. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1967)
Wąż Eskulapa, po jednej stronie mężczyzna z kulą, po drugiej kobieta z butelką lekarstwa i dziecko. Napis u góry: Ick Dien, pośrodku: Ex Libris J. Dommisse, niżej gałązka naparstnicy i makówki, strzykawka i rozwinięte bandaże. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data według inwentarza zbioru ekslibrisów.
Keywords: Ekslibrisy -- Holandia -- 20 w