[Afisz. Incipit] Telegram! Dnia 3 stycznia ... bal maskowy. (Lębork : [wydawca nieznany], 1948)
Sztrajfa z informacją o balu 03.01.1948 r. w Liceum Pedagogicznym.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.