Gdynia widok ogólny - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze RUCH, 1960)
Przedstawia widok ogólny Gdyni ze wzgórz morenowych, widoczny Skwer Kościuszki, ok. 1962 r.
Data wg przedstawienia i działalności wyd. Miejsce wydania wg wyd.
Tyt. na awersie w jęz. pol., ang., fr. i ros.