[Afisz. Incipit] Kursy księgowości przebitkowej dla początkujących i dla zaawansowanych ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o kursie organizowanym przez Gdańską Spółdzielnię Gospodarczą OMTUR Odział Kursów Zawodowych w Sopocie.