[Afisz. Incipit] Kursy księgowości przebitkowej dla początkujących i dla zaawansowanych ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o kursie organizowanym przez Gdańską Spółdzielnię Gospodarczą OMTUR Odział Kursów Zawodowych w Sopocie.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.