Hilchen - Sonnewend, Czesław Stefan (1885-1939). (Gdańsk, 1922)
Przedstawia karykaturę Feliks Stanisława Hilchen (1886-1943).
Pod kompozycją po prawej stronie data i podpis autora: Sonnewend Stefan Gdańsk 1922 10/IV.
Na odwrocie ołówkiem: Hilchen.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.; Urzędnicy -- Polska -- 1900-1945.; Karykatury i rysunki humorystyczne -- Polska -- 1900-1945.