Zawody piłkarskie o mistrzostwo II ligi GKS Victoria Jaworzno - BKS Lechia Gdańsk. (Gdynia : [s.n.], 1967)
Afisz inf. o meczu 27.11.1966 r. na stadionie w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne