[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Zawiadamia się wszystkich członków Związku Bojowników ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1957)
Afisz informujący o zgromadzeniu członków Związku 26.05.1957 r.
Keywords: Związek Bojowników o Wolność i Demokrację -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.