"[...] Zesłał Bóg Syna swego zrodzonego z niewiasty" (Ga 4,4) / Jerzy Misiurek. - Misiurek, Jerzy Jan (1936-2021)
1. "Zesłał Bóg Syna swego". 2. Syn "zrodzony z Niewiasty". 3. Bóg "zesłał" swego Syna dla nas. 4. "Oto Matka twoja" (J 19,27).