Ostseebad Heubude Waldpartie m[it] Strandweg. - Stengel & Co. (Dresden : Stengel & Co., G.m.b.H., 1905)
Przedstawia drogę nad morze na Stogach, ok. 1915 r.
Data wg działalności wyd. i przedstawienia.
Fot. Gd.
Keywords: Stogi (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- karty pocztowe