[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Polecam aby wszystkie domy ... byly dekorowane ... / J. Piotrowski. - Piotrowski, Jan (1907-1984) (Pełnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lębork, 1946)
Afisz informujący o nakazie dekorowania domów w dniach 28.06-1.07.1946 r. z okazji święta narodowego.