Preisliste 97 : Frühjahrs-Sonderangebot 1933 - Daniel Feyerabendt Danzig Weingroßhandlung (Danzig : [s.n.], 1933)
Cennik win gdańskiej winniarni Daniel Feyerabendt Danzig, która znajdowała się na Holzmarkt 8 (Targ Węglowy).
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Wino -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.