Reporter wojenny w operacji Iraqi Freedom : bezstronny obserwator czy narzędzie? / Bartosz Odorowicz. - Odorowicz, Bartosz
Przygotowanie medialne operacji irackiej; reporterzy na wojnie - zagrożenia dla obiektywizmu; iracka polityka medialna.