[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Niniejszym podaje się do publicznej wiadomości ... odnośnie tłumienia pożarów ... / Zb. Zawadzki. - Zawadzki, Zb ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią ogłoszenia dotyczącego zachowania w razie pożaru.