[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w związku z pismem Przedstawiciela Rządu ZSRR Nr 12 z dnia 9.I.1945 r. ... / M. S. Okęcki. - Okęcki, Mieczysław Szczęsny (1882-1952) ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz z treścią zarządzenia dotyczącego obowiązku rejestracji cywilnych obywateli ZSRR przebywających na terenie Województwa Gdańskiego z dnia 21.12.1945 r.