[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o wprowadzeniu podatku od zbytku mieszkaniowego / Kapusta Jan. - Kapusta, Jan (1908-1953) (Prezydent Miasta Sopotu, 1948)
Afisz informujący o zasadach nałożenia podatku sierpień 1948 r.