[Afisz. Incipit] Z dniem 24 października b.r. rozpoczyna drugi rok wykładów Gdański Instytut Wyższej Kultury Religijnej ... / Instytut Wyższej Kultury Religijnej. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujacy o inauguracji roku.