Exl. Z. Skrzypek / R. Lewandowski. - Lewandowski, Rajmund (1927-1986) (1979)
Śpiewający ptaszek u dołu napis: Exl. Z. Skrzypek. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.