Exl. Z. Skrzypek - Lewandowski, Rajmund (1927-1986).; Skrzypek, Zofia (1979)
Śpiewający ptaszek u dołu napis: Exl. Z. Skrzypek. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.