Duchowe owoce wizyty Jana Pawła II na Litwie / Vytautas Steponas Vaičiūnas, Alfonsas Motuzas ; z języka litewskiego przełożył Wojciech Sawicki. - Vaičiunas, Vytautas Steponas (1944- )
1. Wilno. - sobota - 4 września. - niedziela - 5 września. 2. Kowno (poniedziałek - 6 września). 3. Szawle - Góra Krzyży (wtorek - 7 września). 4. Szydłów (wtorek - 7 września). 5. Wilno (środa - 8 września).