Duchowe owoce wizyty Jana Pawła II na Litwie - Vaičiunas, Vytautas Steponas (1944- ); Motuzas, Alfonsas (1955-2019); Sawicki, Wojciech (tłumacz) (2006)
1. Wilno. - sobota - 4 września. - niedziela - 5 września. 2. Kowno (poniedziałek - 6 września). 3. Szawle - Góra Krzyży (wtorek - 7 września). 4. Szydłów (wtorek - 7 września). 5. Wilno (środa - 8 września).
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł streszczenia: Spiritual inheritance of the Holy Father John Paul II during his visit to Lithuania.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005); 1901-2000; 1989-2000; Podróże apostolskie; Litwa; Artykuł z pracy zbiorowej