Ad. Bibl. I. I. Zur-Mühlen J. M. Zell. - Zell, Johann Michael (1740-1815) (1760)
Przedstawia pod szlachecką koroną herb na tle rokokowego ornamentu, u dołu na wstędze napis: Ad. Bibl. I. I. Zur=Mühlen. Niżej sygn. aut.: J. M. Zell. Sc. ffurt.