[Afisz. Incipit] Pod protektoratem Ministra Żeglugi ... Wystawa Rybacka. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wystawie rybackiej w Szczecinie 27.09-04.10.1946 roku.
Keywords: Połowy -- Polska -- aparatura i sprzęt -- druki ulotne; Szczecin (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.