[Afisz. Incipit] W sobotę, dn. 26 października 1946 r. ... w sali "Colosseum" odbędzie się Jesienna zabawa chłopów ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.