Ex Libris Carl Sievert / B. Heroux. - Héroux, Bruno (1868-1944) (1906)
Naga kobieta, z uniesioną do góry ręką, stoi na skale, nad morzem, u dołu napis: Ex Libris Carl Sievert. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.