Zawiadomienie : Dzień 25 maja b.r. to jest pierwszy dzień "Zielonych świąt" został uznany w całej Polsce jako Święto Ludowe. (Malbork : [s.n.], 1947)
Afisz z programem uroczystości.
Keywords: Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne