Pruszcz - fragment kościoła - J. Bułhak i Syn. (Warszawa : Żolibórz ul. Krasińskiego 18 m 1, 1945)
Przedstawia fragment muru gotyckiego kościoła w Pruszczu Gdańskim, ok. 1945 r.
Tyt. na rewersie ołówkiem, data wg pieczątki: Copyright by J. Bułhak & Son Warsaw 1945.
Keywords: Fotografia -- Polska -- 1945-.; Pruszcz Gdański (Polska) -- 1945- -- fotografie