Józef Łukomski : wystawa prac w pawilonach wystawowych BWA w Sopocie / Biuro Wystaw Artystycznych w Sopocie, Ignazy Witz, foto Henryk Lebecki. - Lebecki, Henryk (1920-2012); Witz, Ignacy (1919-1971) ([s.n.], 1971)
Afisz inf. o wystawie.