Ex Libris Tadeusz T. Gudzowski / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1973)
Krół z miecze przed nim sługa ze zwojem pergaminu z pieczęcią, wokoło napis: Ex Libris Tadeusz T. Gudzowski, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.