Aus der Buechersammlung Marie Magdalene Gräfin zu Leiningen Westerburg geborenen Rogalla von Bieberstein. München 1892 / WBehrens. - Behrens, Wilhelm (1860-1904) (1892)
W prostokątnej ramce, rokokowym kartuszu, pod koroną książęcą dwa herby rodowe, niżej leżące putto z kwiatami w ręku. Napis w ozdobnej rokokowej ramie: Aus der Buechersammlung Marie Magdalene Gräfin zu Leiningen Westerburg geborenen Rogalla von Bieberstein. München 1892. Poniżej ryte nazwisko aut.