Medal. Rada Regencyjna Królestwa Polskiego. - Raszka, Jan (1871-1945). ([Warszawa] : [Wydawca nieznany], 1917)
Medal. Awers: Postacie klęczące przed Matką Boską i napis w otoku Intromisya Rady Regencyjnej W Warszawie 28 Paźdz. Roku 1917. Rewers: Trzy popiersia w prawo i napis: Józef Ostrowski, Arcybiskup Aleksander Kakowski, Książę Zdz. Lubomirski.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: 1901-2000; Medale; Polska; Obiekty trójwymiarowe