[Afisz. Incipit] Obywatele! Pożar - pochłaniający corocznie dziesiątki tysiące budynków ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o Tygdniu Strażackim w województwie gdańskim 6-13.10.1946.
Keywords: Straż pożarna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańskie, Województwo (Polska ; 1946-1949) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.