[Afisz. Incipit] "Bungalow" - Dancing Sopot, Aleja Sępia 50 ... otwarty od 6 lipca 46 r. prezentuje ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o programie klubu Bungalow. W programie Duet Niewęgłowskich, akrobatyczna tancerka Malina Michalska oraz znakomita orkiestra 10 Asów Jazzu.