Jacques Offenbach - Perichola : operetka w 3 aktach / Z. Walicki. - Walicki, Zdzisław (1940-2008) ([wydawca nieznany], 1983)
Plakat informujący o spektaklu w Teatrze Muzycznym w Gdyni w 1983 r. Reżyseria Jerzy Gruza. Plakat w kolorystyce zieleni, bieli i granatu przedstawia roślinę i pszczołę.