Ex Libris Gianni Mantero [Giulio Cisari]. - Cisari, Giulio (1892-1976) (1930)
Łódka z żaglem płynąca po morzu. Na żaglu krzyż i litery I S, na łódce napis: Gianni Mantero. U góry na banderoli napis: Ex Libris.