Ex Libris Gianni Mantero - Cisari, Giulio (1892-1976).; Mantero, Gianni (1897-1985). ([Milano, 1930)
Łódka z żaglem płynąca po morzu. Na żaglu krzyż i litery I S, na łódce napis: Gianni Mantero. U góry na banderoli napis: Ex Libris.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut., miejscem wyd. i techniką graf.
Data wg działalności aut.