Ihr Diener meine Herrn, [...]. ([Gdańsk : s.n., 1873)
Pieśń członków gdańskiego XIX w. klubu Marine-Kegel-Klub.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Marine-Kegel-Club (Gdańsk).; Kluby -- Polska -- Gdańsk -- 19 w -- źródła; Kręglarstwo -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- źródła; Pieśni niemieckie -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- teksty