Budowa Domków / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1978)
Przedstawia budowę domków letniskowych w hufcu ZHP w ramach "operacji Morena" przy ulicy Jaśkowa Dolina w Gdańsku, 1978 rok.