Budowa Domków - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1978)
Przedstawia budowę domków letniskowych w hufcu ZHP w ramach "operacji Morena" przy ulicy Jaśkowa Dolina w Gdańsku, 1978 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Harcerze -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk