Ex Libris Bohumil Melich / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1961)
Przedstawia rycerza średniowiecznego z mieczem i buzdyganem, przy stopach tarcza z podobizną raka, wzdłuż prawej krawędzi napis: Ex Libris Bohumil Melich. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.