Wybory regionalne '81 : decydujesz ty. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o wyborach delegatów NSZ Solidarność.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne