Annahmestelle der Ludendorff-Spende : für Kriegsbeschädigte. ([S.l. : s.n., 1917)
Afisz nawołujący do wsparcia inwalidów wojennych.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty